Κατερίνα Ιωαννίδου: «Τώρα έγινα δεξί χέρι του Μητσοτάκη; Μαζευτείτε θα κάνω μηνύσεις»

Κατερίνα Ιωαννίδου: «Τώρα έγινα δεξί χέρι του Μητσοτάκη; Μαζευτείτε θα κάνω μηνύσεις»
16/09/2021

Κατερίνα Ιωαννίδου  αναγκάστηκε να επανέλθει με νέα της ανάρτηση και να προειδοποιήσει να «μαζευτούν» όσοι την εμπλέκουν με πολιτικά παιχνίδια γιατί θα κάνει μηνύσεις.

Η Κατερίνα Ιωαννίδου, είχε συγκλονίσει του κόσμο για την μάχη που έδωσε με τις φλόγες. Η ίδια αρχικά είχε δει το πρόσωπό της να βρίσκεται σε αφίσα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ζήτησε να αποσυρθεί και να μην την εμπλέκει κανείς με πολιτικά παιχνίδια, στη συνέχεια αναγκάστηκε να επανέλθει.

Αυτή τη φορά υπάρχει ανάρτηση στα social media και γράφει πως είναι «δεξί χέρι του Μητσοτάκη». Η ίδια όμως απάντησε ξανά.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Ιωαννίδου

«Τώρα έγινε δεξί χέρι του Μητσοτάκη; Αποφασίστε λίγο με ποιον είμαι να μάθω και εγώ. Αρχίζω και τρελαίνομαι λίγο, θα το ξανά πω. Η εμπλοκή μου στις πυρκαγιές δεν έχει να κάνει με κανένα κόμμα και πολιτικό παιχνίδι σας. Θα ξεκινήσω μηνύσεις. Ειλικρινά μαζευτείτε».Κατερίνα Ιωαννίδου: «Τώρα έγινα δεξί χέρι του Μητσοτάκη; Μαζευτείτε θα κάνω μηνύσεις»

Don't Miss

Τωρα: πυρκαγιά στο λόφο Στρέφη στην Αθήνα

Τωρα: πυρκαγιά στο λόφο Στρέφη στην Αθήνα

4 οχήματα στο συμβάν με διάσπαρτες εστίες στο σημείο.γίνονται ενέργειες
Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη

Πυρκαγιά  ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στον τρίτο όροφο, στην άνω