Πυροσβέστες από τη Μεσσηνία σε διαμαρτυρία στα Γιάννενα

01/10/2021
by
Πυροσβέστες από τη Μεσσηνία σε διαμαρτυρία στα Γιάννενα

Σε διαμαρτυρία πυροσβεστών στα Γιάννενα συμμετείχαν την περασμένη Κυριακή μέλη του προεδρείου της Ενωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Μεσσηνίας.

Οπως αναφέρει ανακοίνωση του σωματείου, οι Μεσσήνιοι συνδικαλιστές ανταποκρίθηκαν σε κάλεσμα συναδέλφων τους της ΕΥΠΣ Περιφέρειας Ηπείρου, για την οργάνωση ένστολης κινητοποίησης στην έδρα της ΠΕΠΥΔ Ηπείρου στα Γιάννενα.

Συγκεκριμένα, εκ μέρους του μεσσηνιακού σωματείου συμμετείχαν: ο πρόεδρος Β. Καψαμπέλης, ο γεν. γραμματέας Σ. Δημάκης και οι Γ. Γεωργακόπουλος (ταμίας), Αρ. Κτίστης (αν. γραμματέας) και Γ. Μπίτζας (υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων).

Μεταξύ των αιτημάτων της κινητοποίησης ήταν η αναγνώριση του επαγγέλματός τους ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού, η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και η συμμετοχή στο νέο σχεδιασμό για τη δασική προστασία.

Πυροσβέστες από τη Μεσσηνία σε διαμαρτυρία στα Γιάννενα

Don't Miss

Πυρκαγιά σε κατοικία στην περιοχή Ματζάκουρα Ηλείας (Φωτό)

Πυρκαγιά σε κατοικία στην περιοχή Ματζάκουρα Ηλείας (Φωτό)

Πυρκαγιά σε κατοικία στην περιοχή Ματζάκουρα Ηλείας. Ένα άτομο υπέστη
ΦΩΤΟ ΙΝΤΙΜΕ & ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γεράσιμος Παπαδόπουλος: «Μετά την Κρήτη αλλάζει το τοπίο στη χώρα – Μας προβληματίζει η Θήβα»

«Υπάρχει η περιοχή της Θήβας, η οποία από τις αρχές