Πύργος: Πυροσβέστης πήγε σε τροχαίο και ήταν η γυναίκα του (Βίντεο)

Πύργος: Πυροσβέστης πήγε σε τροχαίο και ήταν η γυναίκα του (Βίντεο)

Μια γυναίκα μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Πύργου μετά από τροχαίο στην Πηνεία, ανάμεσα σε Κεραμιδιά και Κρυονέρι, λίγο μετά το Τζαμί.

Η οδηγός έχασε τον έλεγχο για άγνωστη αιτία και το αυτοκίνητο μετά από «τρελή πορεία» κατέληξε αναποδογυρισμένο σε παρακείμενο χωράφι, δίπλα από στάβλο.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας, η Αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τη γυναίκα στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Φοβερή σύμπτωση το γεγονός σύμφωνα με το Ilia.news πως η οδηγός του αυτοκινήτου ήταν η σύζυγος ενός εκ των πυροσβεστών που βρέθηκαν στο σημείο μέσα σε ελάχιστα λεπτά για να επιληφθούν του τροχαίου.

Ο πυροσβέστης βοήθησε στον απεγκλωβισμό της συζύγου του, ενώ τη συνόδευσε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Don't Miss

Πυροσβεστική: 49 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο (19/05/22)

Πυροσβεστική: 49 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο (19/05/22)

Το τελευταίο 24ωρο (19/05/22) εκδηλώθηκαν 49 δασικές πυρκαγιές, σύμφωνα με
Συμβάντα ημέρας από το Πυροσβεστικό Σώμα

Συμβάντα ημέρας από το Πυροσβεστικό Σώμα

Από τις πρωινές ώρες της 14ης Σεπτεμβρίου έως το ξημέρωμα