Σε ύφεση τα μέτωπα στην Πεντέλη

Σε ύφεση τα μέτωπα στην Πεντέλη
20/07/2022

Σε ύφεση είναι πλέον τα πύρινα μέτωπα Πεντέλης είναι σε ύφεση, με τους πυροσβέστες να εργάζονται για να σβήσουν όλες τις μικροεστίες.

Η πυρκαγιά της Πεντέλης είναι σε ύφεση, δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο και οι πυροσβεστικές δυνάμεις εξακολουθούν να εργάζονται για να σβήσουν όλες τις μικροεστίες και να εξαλείψουν τον κίνδυνο αναζωπυρώσεων.

Πιο συγκεκριμένα, μικρές εστίες παραμένουν σε Διώνη, Δασαμάρι και ακόμη μικρότερες σε Ανθούσα, Πανόραμα Παλλήνης και Ντράφι. Σε όλη την υπόλοιπη περίμετρο της πυρκαγιάς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ενεργές εστίες.

Για να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την πυρκαγιά συνεχίζουν να επιχειρούν στην περιοχή πολύ ισχυρές δυνάμεις και 19 εναέρια μέσα.

Το έργο των πυροσβεστών συνδράμουν στελέχη Πολιτικής Προστασίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εθελοντές του Πυροσβεστικού Σώματος, ιδιώτες εθελοντές και εθελοντικές οργανώσεις.

Don't Miss

2.500 νέοι Υποψήφιοι Εθελοντές Πυροσβέστες στο Πυροσβεστικό Σώμα

2.500 νέοι Υποψήφιοι Εθελοντές Πυροσβέστες στο Πυροσβεστικό Σώμα

Στους 2.548 έφτασε φέτος ο αριθμός των ατόμων που υπέβαλαν αίτηση για
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Στεφάνη Βοιωτίας

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Στεφάνη Βοιωτίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην