Καιρός – Meteo: Τους 33 βαθμούς θα φτάσει ο υδράργυρος την Παρασκευή

29/09/2022
by
Καιρός – Meteo: Τους 33 βαθμούς θα φτάσει ο υδράργυρος την Παρασκευή

Σημαντική άνοδο θα καταγράψει η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα αύριο Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή αναμένονται αρχικά τοπικές βροχές στο Βόρειο Ιόνιο και στην Ήπειρο με γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένεται αίθριος καιρός με τοπικά παροδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική άνοδο, κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, και θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 25 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 29-30 βαθμούς, στην Ήπειρο από 9 έως 27-28 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 9 έως 29-31, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 29-31 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 23-25, ενώ στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 17 έως 31-33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 Μποφόρ. Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός με παροδικές αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30-31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός με παροδικές αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27-28 βαθμούς.

Don't Miss

Συμβάντα ημέρας από το Πυροσβεστικό Σώμα (03/05/22)

Συμβάντα ημέρας από το Πυροσβεστικό Σώμα (03/05/22)

Το τελευταίο 24ωρο (από 07:00 της 03/05/22 ως 07:00 της
Ανατροπή νταλίκας στη λεωφόρο Σχιστού (Φώτο)

Ανατροπή νταλίκας στη λεωφόρο Σχιστού (Φώτο)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 31/1 στη Λεωφόρο Σχιστού – Σκαραμαγκά,