Πιερία: Πυρκαγιά σε βυτιοφόρο στην Αθηνών Θεσσαλονίκης – Ανασύρθηκε ο οδηγός χωρίς τις αισθήσεις του

03/06/2020
by
Πιερία: Πυρκαγιά σε βυτιοφόρο στην Αθηνών Θεσσαλονίκης – Ανασύρθηκε ο οδηγός χωρίς τις αισθήσεις του

Πυρκαγιά σε βυτιοφόρο στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Βαρικού Πιερίας, ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων (pierianews, olympiobima), τo βυτιοφόρο που μετέφερε υγραέριο και το οποίο κατευθυνόταν επί του αυτοκινητόδρομου προς Θεσσαλονίκη, εξετράπη στο ύψος της αερογέφυρας του Βαρικού, με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά.

Στο σημείο έσπευσαν 6 οχήματα με 15 πυροσβέστες, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της πυρόσβεσης, εντόπισαν έναν άντρα χωρίς τις αισθήσεις του. Ο δρόμος έχει κοπεί και από τα δυο ρεύματα.

Don't Miss

Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς 24/10/2020

Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς 24/10/2020

Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς 24/10/2020.
"Βουτανε"στις φλόγες οι πιλότοι μετά πυροσβεστικά αεροπλάνα.

“Βουτανε”στις φλόγες οι πιλότοι μετά πυροσβεστικά αεροπλάνα.

“Βουτανε”στις φλόγες οι πιλότοι μετά πυροσβεστικά αεροπλάνα