Το τροχαίο στη λεωφόρο Συγγρού προκάλεσε κυκλοφοριακό χάος σε όλο το κέντρο της Αθήνας. Στο σημείο του ατυχήματος πυροσβέστες, για να απεγκλωβίσουν την άτυχη οδηγό…

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 09.00 στη Λεωφόρο Συγγρού στο ρεύμα προς Πειραιά. Στο σημείο βρίσκονται πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας οδηγού από το αυτοκίνητο, το οποίο όπως φαίνεται και στα πλάνα που μετέδωσε η ΕΡΤ, έχει υποστεί μεγάλη ζημιά.

Όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και καρφώθηκε σε κολώνα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να εγκλωβιστεί. Στο σημείο έχει ήδη σπεύσει η Πυροσβεστική, που προσπαθεί να την απεγκλωβίσει.

Η οδηγός έχει τις αισθήσεις και συνομιλεί με τους πυροσβέστες, ενώ συνομίλησε και με ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο του ατυχήματος από την πρώτη στιγμή, προκειμένου να ειδοποιήσουν την οικογένειά της.

siggrou1 siggrou2 siggrou3

Στη λεωφόρο Συγγρού παρατηρείται κυκλοφοριακό χάος με τους άντρες της τροχαίας να προσπαθούν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία. Η κίνηση αυξάνεται σε όλο το κέντρο της Αθήνας με τους οδηγούς να προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί…

newsit.gr/