Έκκληση προς τους αρμόδιους να εξετάσουν για δεύτερη φορά τον πυροσβέστη σύζυγό της για να διαπιστωθεί αν πράγματι είναι φορέας του κορονοϊού , κάνει μία κάτοικος του Πύργου Ηλείας η οποία εργάζεται και αυτή στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη προκάλεσε αναστάτωση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου Ηλείας και πάνω από 20 πυροσβέστες που είχαν έρθει σε επαφή με τον συνάδελφό τους, ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να τεθούν από μόνοι τους σε 14ήμερο περιορισμό.

Όμως πριν από μερικές ώρες η σύζυγος του πυροσβέστη ενημερώθηκε επίσημα από τους αρμόδιους ότι η ίδια, τα τρία παιδιά της οικογένειας και ένα ακόμη πρόσωπο του στενού τους οικογενειακού περιβάλλοντος δεν είχαν προσβληθεί από τον κορονοϊό.

« Όταν ο σύζυγός μου γύρισε από την εκδρομή ήρθε σε άμεση επαφή με τα παιδιά με μένα και με τους συγγενείς . Είναι αδιανόητο να μην κόλλησε κάποιος …Εκτιμώ ότι υπάρχει περίπτωση να έγινε κάποιο λάθος καθώς ο σύζυγός μου μέχρι αυτή την ώρα είναι απόλυτα υγιής και δεν έχει κανένα απολύτως σύμπτωμα. Κάνω έκκληση στους αρμόδιους να τον εξετάσουν και πάλι γιατί η αγωνία που ζούμε όλοι εμείς αλλά και οι περιορισμένοι στις οικίες του συνάδελφοί μας είναι μεγάλη» – λέει στο apokalypseis.com η σύζυγος του πυροσβέστη από τον Πύργο Ηλείας.

ilia24.gr