σκηση ετοιμότητας, με την ονομασία «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ» πραγματοποιήθηκε από την Π.Υ. Καρπενησίου σε σχολικές εγκαταστάσεις.
Σύμφωνα με το σενάριο, μετά από ισχυρή σεισμική δόνηση κατέρρευσαν τμήματα των εγκαταστάσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου – Νηπιαγωγείου Καρπενησίου στον 1ο όροφο και εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην αίθουσα εκδηλώσεων και στο χώρο του λεβητοστασίου του ισογείου. Το «γεγονός», είχε ως αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν δύο άτομα και να γίνουν ενέργειες διάσωσή τους από το ισόγειο και από τον 1ο όροφο του κτηρίου.
Στην άσκηση έλαβαν μέρος η Π.Υ. Καρπενησίου, το Π.Κ. Φουρνά και η 7η Ε.Μ.Α.Κ. Συμμετείχαν επίσης, η ΕΛ.ΑΣ., η ΔΕΔΔΗΕ και το ΕΚΑΒ, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους.
Την άσκηση παρακολούθησαν εκπρόσωποι του Δήμου Καρπενησίου και της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, μαθητές και εκπαιδευτικοί.

Άσκηση ετοιμότητας, με την ονομασία «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ» πραγματοποιήθηκε από την Π.Υ. Καρπενησίου σε σχολικές εγκαταστάσεις. Άσκηση ετοιμότητας, με την ονομασία «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ» πραγματοποιήθηκε από την Π.Υ. Καρπενησίου σε σχολικές εγκαταστάσεις. Άσκηση ετοιμότητας, με την ονομασία «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ» πραγματοποιήθηκε από την Π.Υ. Καρπενησίου σε σχολικές εγκαταστάσεις. Άσκηση ετοιμότητας, με την ονομασία «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ» πραγματοποιήθηκε από την Π.Υ. Καρπενησίου σε σχολικές εγκαταστάσεις. Άσκηση ετοιμότητας, με την ονομασία «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ» πραγματοποιήθηκε από την Π.Υ. Καρπενησίου σε σχολικές εγκαταστάσεις.

Πηγη