Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι για τους οποίους ένας 46χρονος ήθελε να εκδικηθεί συγχωριανό του σε χωριό του Ηρακλείου, προκαλώντας του σοβαρές υλικές ζημιές στην περιουσία του.

Η μία φωτιά όμως μετά την άλλη που έμπαινε στην ιδιοκτησία του θύματος προβλημάτισε τους Αξιωματικούς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας οι οποίοι κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να φτάσουν στα ίχνη του δράστη και να τον οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα ξεκίνησαν πριν από μία εβδομάδα όταν στις φλόγες τυλίχθηκε αποθήκη με γεωργικά μηχανήματα και εργαλεία. Από την πρώτη στιγμή οι άνδρες του ανακριτικού τμήματος της πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου έφτασαν στο συμπέρασμα ότι ανθρώπινο χέρι προκάλεσε την φωτιά που είχε ως συνέπεια την καταστροφή των μηχανημάτων.

Λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα την Δευτέρα καταστράφηκαν γεωργικά λάστιχα ποτίσματος σε χωράφι του ίδιου παθόντα από φωτιά που και πάλι όλα τα στοιχεία έδειξαν εμπρησμό.
Αξιωματικοί και ανακριτικοί υπάλληλοι αφού συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία που χρειάζονταν κατάφεραν να φτάσουν στην ταυτότητα του δράστη και να τον οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Στον 46χρονο δράστη ασκήθηκαν διώξεις και ορίστηκε δικάσιμος.

πηγη:radiolasithi.gr