Οι εθελοντές μας με τον δικό τους τρόπο είπανε «ευχαριστώ» στο προσωπικό του νοσοκομείου Σωτηρία για τη μάχη που δίνει καθημερινά με τον κορωνοϊό.

Εθελοντικές ομάδες από τον Άγιο Στέφανο, το Κρυονέρι, τις Αφίδνες, το Βύρωνα, τη Βάρη, την Ηλιούπολη και το Χολαργό έφτασαν τη Μεγάλη Τετάρτη, 15 Απριλίου, λίγο μετά τις 14:00, έξω από το νοσοκομείο. Με τις σειρήνες ενεργοποιημένες και με ένα μεγάλο και θερμό χειροκρότημα, τίμησαν το έργο των γιατρών και των νοσηλευτών, οι οποίοι παλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Ένας από τους εθελοντές που δίνουν κι εκείνοι με τη σειρά τους σκληρές μάχες με τις πυρκαγιές, απηύθυνε ένα σύντομο ευχαριστήριο μήνυμα στο προσωπικό του νοσοκομείου:

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ για το έργο που κάνετε. Ελπίζουμε να μας είστε αχρείαστοι. Ευχαριστούμε όλα τα νοσοκομεία αναφοράς, όλους σας, όλους τους νοσηλευτές και όλους τους γιατρούς και ελπίζουμε επίσης να μην σας θυμάται ο κόσμος μόνο κάτω από τέτοιες συγκυρίες. Να είστε καλά».

Ο Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγ. Στεφάνου είπανε «ευχαριστώ» στο προσωπικό του νοσοκομείου Σωτηρία Ο Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγ. Στεφάνου είπανε «ευχαριστώ» στο προσωπικό του νοσοκομείου Σωτηρία Ο Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγ. Στεφάνου είπανε «ευχαριστώ» στο προσωπικό του νοσοκομείου Σωτηρία