Ολοκληρώθηκε ανάσυρση 4 ατόμων χωρίς τις αισθήσεις τους από φρέαρ, στην περιοχή Καρμπουνάρι Λουτρακίου Κορινθίας. Επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Νεκροί μέσα από πηγάδι σε σπήλαιο στο Καραμπουρναρι, εντοπίστηκαν τα ξημερώματα 4 άνδρες ηλικίας από 35 έως 65 ετών. Τα θύματα, Ελληνικής υπηκοότητας και όπως προκύπτει από πληροφορίες είχαν μεταβεί στο σημείο για να βρουν χρυσές λίρες. Για το σκοπό αυτό, προκάλεσαν έκρηξη με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στο πηγαδι του σπηλαίου και να εγκλωβιστούν, ενώ μαζί τους να είχαν μαζί τους μια γεννήτρια.  Την αστυνομία φέρεται να ενημέρωσε για το συμβάν,η γυναίκα του ενός που βρισκόταν στο σημείο μαζί με τα ανήλικα παιδιά της και άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρχές. Η ανάσυρση τους από το πηγάδι, ξεκίνησε στην 01:00 τα ξημερώματα και ολοκληρώθηκε στις 05:30 το πρωί του Σαββάτου. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 21 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ τα αίτια του θανάτου τους θα εξακριβώσουν μετά την διενέργεια Νεκροψίας-νεκροτομής που θα πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο της Κορίνθου.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Λουτρακίου κ. Γιώργο Γκιώνη, που μίλησε στο Open, όλα τα σενάρια για την τραγωδία ερευνώνται καθώς στο συγκεκριμένο σημείο δεν πηγαίνουν συνήθως για περιήγηση ή αναρρίχηση.

Τα τέσσερα άτομα εντοπίστηκαν μέσα στο σπήλαιο ενώ μαζί τους είχαν και μια γεννήτρια από τα καυσαέρια της οποίας πιθανότατα κατέληξαν. Οι τέσσερις άνδρες είναι, κατά προσέγγιση, ηλικίας από 35 έως και 65 ετών. Οι σοροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου. Φωτογραφία: korinthostv