Με οργανωμένες επιχειρήσεις το απόγευμα και το βράδυ της Πέμπτης αλλά και το πρωί της Παρασκευής οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν στην σύλληψη εννέα ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται σε πολυμελή σπείρα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην Ηλεία και αλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, δύο άτομα συνελήφθησαν στην Αθήνα και άλλα εφτά στην Ηλεία, ανάμεσά τους και ένας πυροσβέστης πενταετούς θητείας που υπηρετεί σε υπηρεσία του νομού.

Μάλιστα ο τελευταίος συνελήφθη σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την ώρα που βρισκόταν σε υπηρεσία σε περιπολικό όχημα της Πυροσβεστικής.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται από τις Αρχές και μέχρι τώρα έχουν εντοπιστεί ποσότητες ναρκωτικών όπως 1,5 κιλό χασίς, 60 γραμμάρια κοκαϊνης και 40 γραμμάρια ηρωίνης.

Η υπόθεση απο την πλευρά των Αρχών φαίνεται να είναι καλά δεμένη και επιβεβαιωμένη καθώς έγινε χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας για να αποκαλυφθούν πολλά από τα στοιχεία της υπόθεσης σε σχέση με τα εμπλεκόμενα άτομα, τον τρόπο δράσης και τη διακίνηση των ναρκωτικών.