Την επισκευή και συντήρηση του πυροφυλάκιου Νεοχωρίου ζητά με έγγραφο που απέστειλε στον Δήμο Νοτίου Πηλίου η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Μαγνησίας, καταγγέλοντας η δημοτική αρχή οτι δεν τήρησε τις δεσμεύσεις της, αφού ο χώρος είναι ακατάλληλος!

Δείτε την επιστολή στον δήμαρχο Μ. Μιτζικό:

Η Ένωση μας με το παρόν έγγραφο καλεί τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου κ. Μιχάλη Μιτζικό να υλοποιήσει τη δέσμευση του προς την Ένωση μας (12 Οκτωβρίου 2019) και να προχωρήσει στην ολοκλήρωση των εργασιών για την πλήρη συντήρηση του κτιρίου όπου σταθμεύει το δασικό περιπολικό της Π.Υ. Βόλου (Β33) στην περιοχή του Νεοχωρίου,το οποίο επιχειρεί όλο το 24ωρο, καθώς και ο πυροφύλακας Νεοχωρίου.

Ειδικότερα αναφέρουμε ότι το κτίριο παρουσιάζει υγρασία σε όλους σχεδόν τους τοίχους και τις οροφές καθώς επίσης δεν τηρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής και ασφαλείας (το κτίριο δεν υδροδοτείται).

Ο χώρος στέγασης του προσωπικού είναι εντελώς ακατάλληλος και επικίνδυνος ώστε να υπηρετήσει το σκοπό για τον οποίο συστάθηκε. Τα δεκάδες προβλήματα που υπάρχουν έχουν γνωστοποιηθεί, εξάλλου πριν καιρό προς όλους τους αρμόδιους φορείς.

Η Ένωση μας θέτει προ των ευθυνών τους και τους υπηρεσιακούς παράγοντες καθώς κανείς δεν μπορεί να παίζει με την ασφάλεια των πυροσβεστών.

Δείτε εικόνες: