Δίπλα στους πολίτες και πάντα σε επιφυλακή βρίσκετε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, λέει στο Ράδιο  98.4 ο Δημοσθένης Μπουντουράκης, Διοικητής των Πυροσβεστικών Δυνάμεων Κρήτης, λίγο πριν το κλείσιμο της αντιπυρικής περιόδου, αν και όπως φαίνεται αυτή παρατείνετε λόγω των καιρικών συνθηκών.

Παράλληλα με το σχεδιασμό της επόμενης περιόδου, η ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο τονίζει την αναγκαιότητα συντονισμού των υπηρεσιών των Δήμων με την Πυροσβεστική, με στόχο την αντιμετώπιση τυχόν ακραίων καιρικών φαινομένων στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Δυνάμεων Κρήτης, επισημαίνει παράλληλα το πόσο πολύτιμη είναι η βοήθεια όλων μας για την αποφυγή κινδύνου είτε πυρκαγιάς είτε έκθεσης μας σε οποιοδήποτε κίνδυνο.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες οι Γιάννης Σταμούλης  συντονιστής του Πυροσβεστικού Σώματος Βορείου-Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, Δημοσθένης Μπουντουράκης Διοικητής των Πυροσβεστικών Δυνάμεων Κρήτης και Γιώργος Τσικαλάς  Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου, επισκέφθηκαν το Δήμο και την Περιφέρεια,  και τόνισαν μεταξύ άλλων την αναγκαιότητα συντονισμού των υπηρεσιών του δήμου Ηρακλείου και της πυροσβεστικής με στόχο την αντιμετώπιση τυχόν ακραίων καιρικών φαινομένων στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Πηγή:neakriti.gr