Σήμερα 25/10/2020 η πρωινή βάρδια της ομάδας μας σε συνεργασία με τον ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ (ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ) πήρε μέρος στην εθελοντική αιμοδοσία στην Δημοτική Κοινότητα του Αγίου Στεφάνου.

Τα αποθέματα σε αίμα όπως μας ενημερώνει σχεδόν καθημερινά το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας μειώνονται αισθητά καθώς η υγειονομική κρίση έχει αποτρέψει πολλούς εθελοντές να δώσουν αίμα, θέλοντας να αποφύγουν την επίσκεψη τους σε νοσοκομειακούς χώρους.

Κάθε ημέρα που περνάει, τα αποθέματα αίματος μειώνονται. Κάθε μέρα οι ανάγκες μεγαλώνουν. Γι’αυτό και το Συντονιστικό Κέντρο Αιμοεπαγρύπνησης και Επιτήρησης Μεταγγίσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), η Περιφέρεια Αττικής, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) δημιούργησαν με Δήμου και άλλους φορείς χώρους αιμοληψίας.

Επικοινωνήστε με τον Δήμο σας, το κοντινότερο Νοσοκομείο (μονάδα αιμοδοσίας), ή επισκεφθείτε το http://ekea.gr/where-donate για να μάθετε περισσότερα.

Τηρείστε ΟΛΟΥΣ τους κανόνες υγιεινής και προφύλαξης και βγείτε από το σπίτι μόνο για έναν καλό σκοπό. Να σώσουμε ζωές.

Οι Εθελοντές Αγίου Στεφάνου σε εθελοντική αιμοδοσία Οι Εθελοντές Αγίου Στεφάνου σε εθελοντική αιμοδοσία Οι Εθελοντές Αγίου Στεφάνου σε εθελοντική αιμοδοσία