Το βράδυ της 19ης Νοεμβρίου μετά την 12η βραδυνή το εθελοντικό όχημα της ΟΕΜ έλαβε πρόστιμο για παράνομο παρκάρισμα. Παρκαρισμένο χωρίς να εμποδίζει στην πλευρά του δρόμου ακριβώς κάτω από το σπίτι της Προέδρου της ΟΕΜ.
Ένα όχημα που πολλάκις έχει προσφέρει σε τούτο τον τόπο αλλά και εκτός του τόπου μας στο σύνολο της Ελληνικής επικράτειας!
Αγαπητέ κύριε δήμαρχε, Αγαπητέ αντιδήμαρχε Πολιτικής Προστασίας Πού είστε; για πόσο ακόμα θα απορρίπτετε τις εκκλήσεις μας για την παροχή ενός χώρου όπου θα μπορούμε με ασφάλεια να βαζουμε τα οχήματά μας; για πόσο ακόμα θα στέκεστε απέναντι μας και όχι δίπλα μας; για ποιο λόγο αγνοείτε τις συνεχείς οχλήσεις μας επίσημες και ανεπίσημες για την παροχή ενός χώρου και για τη δική μας ομάδα Όπως έχετε πράξει για τις υπόλοιπες εθελοντικές ομάδες του τόπου μας και Καλώς πράξατε; γιατί συνεχώς η ΟΕΜ είναι ο παρίας αυτού του τόπου; το συγκεκριμένο όχημα δέχτηκε την κλήση αυτή όμως ξεχνάτε ότι στο σημείο που βρίσκεται ένα όχημα Πολιτικής Προστασίας κινδυνεύει ανά πάσα ώρα και στιγμή με Γενική κλοπή αλλά ακόμα και με περιφερική κλοπή. Το όχημα αυτό φέρει εξοπλισμό τον οποίο με τόσο αγάπη προσέφερε η πρόεδρος του Ηρώδου κυρία Ρήγα Γιάννα και παρόλα αυτά παραμένει εκτεθειμένο στο δρόμο σε οποιαδήποτε καταστροφή ή βανδαλισμό η κλοπή μπορεί να συμβεί. σήμερα η ΟΕΜ καλείται για άλλη μία φορά να βρεθεί υπόλογη απέναντι στο νόμο τη στιγμή που όλα τα μέλη της παλεύουν για να προσφέρουν στα Μέγαρα, στον τόπο μας. Αγαπητέ κύριε δήμαρχε Αγαπητέ κύριε αντιδήμαρχε Πολιτικής Προστασίας θα έπρεπε χθες να είχατε φροντίσει ούτως ώστε και η ΟΕΜ να έχει το δικό της χώρο όπως και οι άλλες εθελοντικές ομάδες των Μεγάρων ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους καταστάσεις Αλλά και να μην κινδυνεύουν τα οχήματα και τα μέλη από μεγαλύτερες καταστροφές! Είναι λάθος σας να αγνοείτε τις εκκλήσεις μας τόσο έκδηλα! Είναι λάθος να μας συμπεριφέρεστε σαν να έχετε Προσωπικά προβλήματα μαζί μας ή σαν εμείς να σας έχουμε κάνει κάτι πολύ μεγάλο και ανεπανόρθωτα κακό!
Ενα κομμάτι της πολιτικής προστασίας του τόπου μας η ΟΕΜ πρέπει να βρει στέγη! Εν σκύψτε άμεσα και Δώστε λύση αλλιώς δεν έχουμε άλλο τρόπο παρά να φέρουμε τα οχήματά μας έξω από το Δημαρχείο ούτως ώστε να τα προσέχετε εσείς.
Με τιμή το ΔΣ της ΟΕΜ Εθελοντικό όχημα της ΟΕΜ έλαβε πρόστιμο για παράνομο παρκάρισμα.Εθελοντικό όχημα της ΟΕΜ έλαβε πρόστιμο για παράνομο παρκάρισμα.Εθελοντικό όχημα της ΟΕΜ έλαβε πρόστιμο για παράνομο παρκάρισμα.Εθελοντικό όχημα της ΟΕΜ έλαβε πρόστιμο για παράνομο παρκάρισμα.πηγη:Ομαδα Εθελοντών Μεγαριτων