Τη δική του εκτίμηση για τον καιρό που θα κάνει τα Χριστούγεννα έδωσε με ανάρτησή του στα social media o Σάκης Αρναούτογλου.

Ο Σάκης Αρναούτογλου προχώρησε σε μία ανάρτηση στο Facebook στην οποία αναφέρεται στον καιρό που πιθανότατα θα κάνει μέσα στον Δεκέμβρη.

Σύμφωνα με τον κ. Αρναούτογλου, μέχρι τα μέσα προς τέλη Δεκέμβρη ο καιρός δεν θα παρουσιάσει κάποιο ενδιαφέρον από άποψη θερμοκρασιών και ενδιαφέροντος, αλλά το τρίτο δεκαήμερο προβλέπεται πιο χειμωνιάτικο.

«Με δυο λόγια και πολύ χοντρικά μέχρι τις 15 -18 του Δεκέμβρη ο καιρός από πλευράς θερμοκρασίας (εξαιρουμένων των δύο επόμενων ημερών κυρίως στα βόρεια) δεν φαίνεται να παρουσιάζει κάποιο ιδιαίτερο χειμωνιάτικο ενδιαφέρον με αξιόλογες κατά τόπους βροχές, ενώ χοντρικά το τρίτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη οι πιθανότητες έστω και για κάποιες μέρες, για πραγματικό χειμωνιάτικο κρύο μαζί και με “χειμωνιάτικα” φαινόμενα κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια αυξάνεται σημαντικά σύμφωνα με την αναλογική αυτή η εκτίμηση» αναφέρει.

Ωστόσο, ο ίδιος σημειώνει πως η συγκεκριμένη εκτίμηση για τον μήνα Δεκέμβρη είναι πειραματική και δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση καμία επίσημη καθημερινή πρόγνωση.