• Η πρώην άστεγη που «σβήνει» πυρκαγιές-❱❱ Ομορφη Βρετανίδα έζησε ως έφηβη στους δρόμους και σήμερα είναι βοηθός διοικητή στο Πυροσβεστικό Σώμα

    Στην εφηβεία πέρασε δύο χρόνια ζώντας στον δρόμο και επιβίωνε πουλώντας περιοδικά για αστέγους. Τώρα είναι μια από τις κορυφαίες γυναίκες στη βρετανική πυροσβεστική υπηρεσία, ενώ έχει εκδόσει και βιβλίο!

    Η Σαμπρίνα Κόεν Χάτον από το Νιούπορτ που βρέθηκε στον δρόμο από τα 15 έως τα 17 της χρόνια είχε παραστεί σε πολλές κηδείες αστέγων, οι οποίοι είχαν χάσει τη ζωή τους από επιθέσεις.Αυτό την έκανε να εστιάσει όλη τη δύναμή της για να καταφέρει να βρει στον ήλιο μοίρα και τα αποτελέσματα, αν μη τι άλλο, τη δικαιώνουν. Στα 36 της η Σαμπρίνα είναι συγγραφέας, μητέρα ενός παιδιού, επιτυχημένη επαγγελματίας και ετοιμάζεται για ντοκτορά.
    Η πανέμορφη Βρετανίδα αποκάλυψε πρόσφατα τη δύσκολη πορεία στη ζωή, την οποία αποκαλεί «μια άλλη ζωή» στο βιβλίο της που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο «The heat of the moment» και το οποίο καταγράφει ό,τι έζησε.Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι οι δυσκολίες που πέρασε στον δρόμο την ατσάλωσαν για να προσπαθήσει ακόμα πιο πολύ, ενώ εξηγεί ότι επέλεξε να δουλέψει στην πυροσβεστική επειδή οι πυροσβέστες «έχουν το προνόμιο να βοηθούν τους άλλους όταν βρίσκονται στα χειρότερά τους».
    Η Σαμπρίνα, η οποία είναι τώρα βοηθός διοικητή στο πυροσβεστικό τμήμα του Σάρεϊ, είναι από τις πιο υψηλόβαθμες γυναίκες σε ολόκληρο το βρετανικό σώμα.Μεταξύ των πιο οδυνηρών στιγμών που πέρασε στον δρόμο αναφέρει μια επίθεση που δέχτηκε από έναν «φασίστα», ο οποίος τη χτύπησε και πίεσε ένα αναμμένο τσιγάρο στο μπράτσο της. «Μου πήρε πολύ καιρό να ξεχάσω εκείνη τη ζωή. Ηταν τρομακτικό να μιλάω γι’ αυτήν» εξομολογείται η πυροσβέστρια.f1 1371f2 56πηγη:espressonews.gr