Μπρίστολ έκρηξη: Πυρκαγιά  σε αποθήκη – Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες [vids & pics]

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 σε αποθήκη κοντά στο Μπρίστολ. Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής υποστηρίζει ότι υπάρχουν αρκετά θύματα από την έκρηξη, αλλά προς το παρόν δεν μπορεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Σε αυτό το στάδιο, όπως είπε, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ορισμένων ατόμων.H Express, επικαλούμενη tweet του δημοσιογράφου Jawad Burhan, κάνει λόγο για έναν νεκρό και δύο αγνοούμενους. Οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί, προς το παρόν, από τις Αρχές. Μάρτυρας ανέφερε ότι άκουσε μια «πολύ δυνατή έκρηξη που συγκλόνισε τα κτίρια» και ένας άλλος είπε ότι είδε 10 ασθενοφόρα έφτασαν στο σημείο.

Η πυροσβεστική υπηρεσία ανέφερε προηγουμένως σε ανάρτησή της στο Twitter ότι οι δυνάμεις της ανταποκρίθηκαν σε περιστατικό, αφού έλαβαν κλήση για μια μεγάλη έκρηξη στο Είβονμαουθ της νοτιοδυτικής Αγγλίας.

«Το περιστατικό είναι σε εξέλιξη», ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία στο Twitter, όπως μεταδίδει το Reuters και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν πολλά θύματα στο σημείο», δήλωσε η εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Έιβον, προσθέτοντας ότι οι τραυματισμοί είναι σοβαροί.πηγη:flash.grΜπρίστολ έκρηξη: Πυρκαγιά σε αποθήκη – Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες [vids & pics]Μπρίστολ έκρηξη: Πυρκαγιά σε αποθήκη – Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες [vids & pics]Μπρίστολ έκρηξη: Πυρκαγιά σε αποθήκη – Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες [vids & pics]