Μια πριγκίπισσα και ο πυροσβέστης της: Παραμυθένια φωτογράφιση!

Αν σκεφτεί κανείς ότι η 3 ετών Zeelie και ο μπαμπάς της Tyler Sugaski είναι τα καλύτερα φιλαράκια, είναι λογικό η μικρούλα να τον ρωτάει με απορία στα ματάκια της: «Μπαμπά, γιατί λείπεις μέρες όταν πας στη δουλειά;»

Ο Tyler είναι πυροσβέστης εδώ και 16 χρόνια και απολύτως συμβιβασμένος με το δύσκολο ωράριο του απαιτητικού αυτού επαγγέλματος. Πώς θα το εξηγούσε όμως στην κορούλα του; Ο τρυφερός μπαμπάς βρήκε έναν τέλειο τρόπο: Δημιουργεί ιστορίες με την Πριγκίπισσα Zeelie και τους Πυροσβέστες, τις οποίες αφηγείται στο κοριτσάκι του λίγο πριν εκείνο κοιμηθεί. Μέσα σε αυτές τις ονειρικές ιστορίες μπλέκει αληθινά γεγονότα που ζει στη δουλειά του κάνοντας έτσι το επάγγελμα οικείο στο παιδί του.

«Είναι δύσκολο να την αφήνω για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Μετά πρέπει να κερδίζω από την αρχή την εμπιστοσύνη της» λέει ο πυροσβέστης μπαμπάς και συνεχίζει: «Ο παράδεισος για μένα είναι οι όμορφες στιγμές που περνάω με την οικογένειά μου και έτσι όταν είμαι μακριά τους, κουβαλάω αυτή τη σκέψη μαζί μου. Όταν βοηθάω κάποιον ξένο να επιστρέψει στη δική του ευτυχία, σκέφτομαι ότι αξίζει το ρίσκο που παίρνω».

Η μαμά, Stephanie Sugaski, φωτογράφος στο επάγγελμα, αποφάσισε να απαθανατίσει την υπέροχη σχέση μπαμπά-κόρης. Θαυμάστε τους, είναι όνειρο! Μια μικρή πριγκίπισσα και ο πυροσβέστης της…Μια πριγκίπισσα και ο πυροσβέστης της: Παραμυθένια φωτογράφιση!Μια πριγκίπισσα και ο πυροσβέστης της: Παραμυθένια φωτογράφιση!Μια πριγκίπισσα και ο πυροσβέστης της: Παραμυθένια φωτογράφιση!Μια πριγκίπισσα και ο πυροσβέστης της: Παραμυθένια φωτογράφιση!πηγη:mytwins.gr