Σώος εντοπίστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ένας ερασιτέχνης ψαράς, ο οποίος τραυματίστηκε νωρίτερα την Κυριακή στη Ν. Πέραμο της Καβάλας.

Σύμφωνα με το kavalapost.gr, ο άντρας είχε πάει μόνος του για ψάρεμα, όταν για άγνωστο λόγο έπεσε στα βράχια και τραυματίστηκε, όμως κατάφερε να ειδοποιήσει αμέσως συγγενικά του πρόσωπα τα οποία με τη σειρά τους ειδοποίησαν τις Αρχές.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα N. Καβάλας έσπευσε στο σημείο με το διασωστικό σκάφος, ωστόσο οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν πεζοπορικά. Τα μέλη του παραρτήματος υποστήριξαν την Π.Υ. παρέχοντας πρώτες βοήθειες.Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας στο οποίο νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.Δείτε φωτογραφίες από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης:Καβάλα: Επιχείρηση για τη διάσωσή ψαρά που τραυματίστηκε στην Ν. Πέραμο (φωτο)Καβάλα: Επιχείρηση για τη διάσωσή ψαρά που τραυματίστηκε στην Ν. Πέραμο (φωτο)Καβάλα: Επιχείρηση για τη διάσωσή ψαρά που τραυματίστηκε στην Ν. Πέραμο (φωτο)Καβάλα: Επιχείρηση για τη διάσωσή ψαρά που τραυματίστηκε στην Ν. Πέραμο (φωτο)