Πυρκαγιά σε δασική έκταση ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής (7/2)  λίγο πριν τις 2:00 , στο Περιβόλι Σπερχειάδας.

Η Πυρκαγιά εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία  μέσα στο δάσος , ενώ εκείνη την ώρα φυσούσε και δυνατός αέρας.

Για την κατάσβεση της κινητοποιήθηκαν Πυροσβεστικές Δυνάμεις από Μακρακώμη και το κλιμάκιο Αργυροχωρίου και επιχειρούν  την κατάσβεση μέχρι και αυτή  την ώρα . Το μέτωπο της φωτιάς είναι περίπου 600 μέτρα αναμεσά σε Περιβόλι και Νικολίτσι και καίει φυλλώματα ενώ εγχέουμε αναζωπυρώσεις  όταν καίει δασική έκταση. . 

  Συνδρομή στις  Πυροσβεστικές Δυνάμειςο Δήμος Μκαρακώμης με τα μηχανήματα του και η Τοπική  Κοινότητα  Περιβολίου . Η φωτιά καίει  σε δύσβατη σε πολλα σημεία περιοχή .Το βράδυ οι φλόγες χωρίστηκαν σε δύο μέτωπα, πάνω από το Περιβόλι και προς την κορυφογραμμή του Γουλινά, σε σημεία που δεν μπορεί να επέμβουν τα πυροσβεστικά από τη Μακρακώμη και το Αργυροχώρι, που βρέθηκαν εκεί από την πρώτη στιγμή. Στο Περιβόλι βρίσκεται και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μακρακώμης Ανδρέας Παπασάρας, ενώ διατέθηκε και ένα μηχάνημα έργου σε περίπτωση που χρειαστεί να ανοιχθεί κάποια αντιπυρική ζώνη.

Περιβόλι Σπερχειάδας: Πυρκαγιά σε δασική έκταση (Φωτογραφίες)Περιβόλι Σπερχειάδας: Πυρκαγιά σε δασική έκταση (Φωτογραφίες)Περιβόλι Σπερχειάδας: Πυρκαγιά σε δασική έκταση (Φωτογραφίες)πηγη: ilamia.gr