Οι Πυροσβέστες έσωσαν τις αλεπούδες που εγκλωβίστηκαν σε δεξαμενή

 Μεγάλη  κινητοποίηση Συλλόγων και Υπηρεσιών χθες ( 8/2)  το μεσημέρι στο Κυριάκι Βοιωτίας για την διάσωση και τον απεγκλωβισμό τεσσάρων αλεπούδων . 

Οι τέσσερις αλεπούδες  εγκλωβιστήκαν  σε μια μεγάλη υδατοδεξαμενή συλλογής ομβρίων υδάτων και δεν μπορούσαν να βγούμε λόγω και της ολισθηρότητας του Πλαστικού με το οποίο είναι επενδεδυμένη  η δεξαμενή. Προσπαθούσαν να ανεβούνε  και γλιστρούσαν συνεχώς.Διερχόμενοι πολίτες που αντιλήφθηκαν το γεγονός ειδοποίησαν αρχικά τον Θηροφύλακα της Δ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή και στην συνέχεια ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιβαδειάς.

Αμεσα συγκροτήθηκε ομάδα διασωστώνμε τη βοήθεια του Δήμου και την παροχή δωρεάν εξοπλισμού από τοπικό pet shop και την συνεργασία τοπικών κτηνιάτρων.. Με τη συλλογική προσπάθεια, τα τέσσερα ζώα απεγκλωβίστηκαν και ελευθερώθηκανΣώθηκαν από βέβαιο θάνατο χάρη στη συνεργασία και την άμεση κινητοποίηση ΑΝΙΜΑΠυροσβεστικής ΥπηρεσίαςΔ΄ΚΟΣΕ και Δήμου.Οι Πυροσβέστες έσωσαν τις αλεπούδες που εγκλωβίστηκαν σε δεξαμενή (Φωτο)Οι Πυροσβέστες έσωσαν τις αλεπούδες που εγκλωβίστηκαν σε δεξαμενή (Φωτο)Οι Πυροσβέστες έσωσαν τις αλεπούδες που εγκλωβίστηκαν σε δεξαμενή (Φωτο)ΠΗΓΗ: ΑΝΙΜΑ