Συνελήφθη στις 24 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δασική έκταση, στην Τ.Κ. Αλαγονίας του δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας.

Επίσης συνελήφθη στις 23 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρίπολης, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε γεωργική έκταση, στη Δ.Ε. Τεγέας του δήμου Τρίπολης Αρκαδίας.

Στις 22 Φεβρουαρίου συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή της Λίμνης Αγίου Βασιλείου στη Δ.Ε. Γυθείου του δήμου Ανατολικής Μάνης – Λακωνίας.

Για τα ανωτέρω περιστατικά επιβλήθηκα Διοικητικά Πρόστιμα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη και ενημερώθηκαν σχετικώς οι αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Φώτο ΑΠΕ ΜΠΕ