Η τεχνολογία μετατράπηκε σε εφιάλτη για ένα έφηβο κορίτσι όταν ο φορτιστής του iPhone τυλίχτηκε ξαφνικά στις φλόγες, προκαλώντας της σοβαρό έγκαυμα στο πρόσωπο.

Η 17χρονη Amie Hall είδε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης να βγαίνουν φλόγες από το πάπλωμά της. «Ήμουν ξαπλωμένη με το κινητό μου, όπως και εσύ», γράφει η κοπέλα που ζει με τους γονείς της στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

«Το πάπλωμα του κρεβατιού μου έπιασε φωτιά και έκαψε το πρόσωπό μου. Αυτός δεν είναι καν ένας φτηνός φορτιστής, είναι φορτιστής Apple».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Jam Press, η Hall πήδηξε αμέσως από το κρεβάτι και γλίτωσε τα χειρότερα. Παρά την ακαριαία αντίδρασή της όμως, βγήκε από το περιστατικό με ένα σοβαρό έγκαυμα στο μάγουλό της.

«Έτρεξα έξω από το δωμάτιό μου και φώναξα τη μαμά μου, η οποία κατάφερε ευτυχώς να σβήσει τη φωτιά χωρίς να χρειαστεί η πυροσβεστική».

Η κοπέλα συμβουλεύει τώρα όλο τον κόσμο: «Σας παρακαλώ, μην πηγαίνετε στο κρεβάτι και αφήνετε το κινητό σας να φορτίζει όλη τη νύχτα. Αν κοιμόμουν, αυτό θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερο, θα μπορούσε να είχε κάψει όλο το σπίτι, με την οικογένειά μου μέσα».

Εκπρόσωπος της Apple δήλωσε πως «η Apple παίρνει πολύ σοβαρά την ασφάλεια των πελατών της και είμαστε σε επικοινωνία με την πελάτισσα, ερευνώντας το θέμα»…

Φορτιστής κινητού πήρε φωτιά στο κρεβάτι της και έπαθε έγκαυμα στο πρόσωπο (Φώτο)

newsbeast.gr