Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει σε πευκόφυτο δάσος στην Λίμνη Ευβοίας, σε αρκετή απόσταση επί τους παρόντος από οικισμούς-Στο σημείο σπεύδει και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού για διερεύνηση των αιτιών

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει σε πευκόφυτη δασική έκταση στην περιοχή της Λίμνης Ευβοίας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 26 άντρες της Πυροσβεστικής με 14 οχήματα, καθώς επίσης 3 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Η φωτιά επί του παρόντος εντοπίζεται σε αρκετή απόσταση από οικισμούς, δεν πνέουν δυνατοί άνεμοι στην περιοχή αλλά το πύρινο μέτωπο έχει ένταση λόγω των πεύκων που καίγονται.

Με εντολή του Αρχηγού ΠΣ Αντιστράτηγου Στέφανου Κολοκούρη, κλιμάκιο της ΔΑΕΕ μεταβαίνει στη Λίμνη Ευβοίας, για τη διερεύνηση των αιτιών της δασικής πυρκαγιάς.

Φώτος απο το συμβάν

Μεγάλη πυρκαγιά ΤΩΡΑ σε δασική έκταση στην περιοχή Λίμνη Ευβοίας Μεγάλη πυρκαγιά ΤΩΡΑ σε δασική έκταση στην περιοχή Λίμνη Ευβοίας Μεγάλη πυρκαγιά ΤΩΡΑ σε δασική έκταση στην περιοχή Λίμνη Ευβοίας Μεγάλη πυρκαγιά ΤΩΡΑ σε δασική έκταση στην περιοχή Λίμνη Ευβοίας Μεγάλη πυρκαγιά ΤΩΡΑ σε δασική έκταση στην περιοχή Λίμνη Ευβοίας