Όταν οδηγούμε και ακούμε σειρήνα περιπολικού, ασθενοφόρου ή πυροσβεστικού οχήματος πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Όχι μόνο γιατί μπορεί να χρειαστεί να τους ανοίξουμε το δρόμο, αλλά και επειδή ενδέχεται να τα δούμε ξαφνικά μπροστά μας.

Ο οδηγός λοιπόν ενός μαύρου Lincoln Navigator που έστριψε με ταχύτητα αριστερά σε μια διασταύρωση, δυστυχώς δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα ότι από το αντίθετο ρεύμα έρχονταν ένα πυροσβεστικό όχημα. Το αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστούν με σφοδρότητα πλαγιομετωπικά.

Στη συνέχεια το Lincoln Navigator καρφώθηκε σε μια κολόνα και το πυροσβεστικό όχημα (με αναμμένο το φάρο) εμβολίστηκε μέσα σε ένα γωνιακό βενζινάδικο, χτυπώντας ένα βαν που εκείνη τη στιγμή ανεφοδιάζονταν με καύσιμο.

Αμέσως οι επιβάτες του βαν κατέβηκαν πανικόβλητοι και άρχισαν να τρέχουν, καθώς υπήρχε μεγάλος κίνδυνος να σημειωθεί έκρηξη, κάτι που ευτυχώς δε συνέβη. Παράλληλα όμως φλόγες άρχισαν να ξεπηδούν από το σημείο όπου βρίσκονταν η αντλία καυσίμου.

Το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε στο Ντιτρόιτ και καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του βενζινάδικου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του Lincoln Navigator πέρασε με πράσινο φανάρι, αν και τα αίτια του ατυχήματος ερευνώνται. Οι επιβάτες των εμπλεκόμενων οχημάτων γλύτωσαν με μικροτραυματισμούς.


autoexcellence.gr