Σάμος: Υπό έλεγχο ή πυρκαγιά(φώτο)Σάμος: Υπό έλεγχο ή πυρκαγιά(φώτο)Υπό έλεγχο έθεσε η Πυροσβεστική τη πυρκαγιά στη Σάμο με ισχυρές δυνάμεις να παραμένουν σε επιφυλακή στο σημείο.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε ανάμεσα σε οικισμούς και συγκεκριμένα ανάμεσα από το Νέο Καρλόβασι, τον ‘Αγιο Ηλία, τα Κοντακαίικα και τις Βρύσες, ενώ κάηκε μια εγκαταλελειμμένη αγροικία.Σάμος: Υπό έλεγχο ή πυρκαγιά(φώτο)

Στο σημείο, όπως μεταδίδει ο σταθμός Αιγαίου της ΕΡΤ έσπευσαν όλες οι επίγειες δυνάμεις, 22 οχήματα της πυροσβεστικής και εθελοντικά πυροσβεστικά οχήματα από όλο το νησί καθώς και 60 πυροσβέστες και εθελοντές. Οι άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή ήταν ιδιαίτερα ισχυροί και έκαναν πιο δύσκολο το έργο της κατάσβεσης.

Στο σημείο συνεχίζουν να επιχειρούν 46 πυροσβέστες 9 οχήματα και 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες, μηχανήματα έργου και πεζοπόρα τμήματα του Ε.Σ., καθώς και υδροφόρες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Κλιμάκιο ανακριτικών υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος, διερευνά τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς.Σάμος: Υπό έλεγχο ή πυρκαγιά(φώτο)Σάμος: Υπό έλεγχο ή πυρκαγιά(φώτο)Σάμος: Υπό έλεγχο ή πυρκαγιά(φώτο)Σάμος: Υπό έλεγχο ή πυρκαγιά(φώτο)Σάμος: Υπό έλεγχο ή πυρκαγιά(φώτο)Σάμος: Υπό έλεγχο ή πυρκαγιά(φώτο)Σάμος: Υπό έλεγχο ή πυρκαγιά(φώτο)