Πυρκαγιά  εκδηλώθηκε, από άγνωστη   μέχρι στιγμής αιτία, σε εξοχική κατοικία στις Μεξιάτες  του Δήμου Λαμιέων.Η πυρκαγιά ξέσπασε  λίγο μετά  τις 2:30 το πρωί  και έγινε αντιληπτή από κάτοικο του χωριού που ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία.Πυρκαγιά σε μονοκατοικία στις Μεξιάτες ΛαμίαςΣτον τόπο του συμβάντος έφτασαν τρία  οχήματα από το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Αργυροχωρίου με πέντε πυροσβέστες και ενισχύθηκαν  με  δύο ακόμη οχήματα από Λαμία και Μακρακώμη.

 Οι πυροσβέστες  κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά   και να μην επεκταθεί  σε  αποθηκευτικούς χώρους του σπιτιού . Δυστυχώς ο κύριος χώρος του σπιτιού καταστράφηκε  ολοσχερώς.

Την  ώρα  της εκδήλωσης  της πυρκαγιάς μέσα στο σπίτι  δεν υπήρχαν άνθρωποι , μιας και ο ιδιοκτήτης  του το χρησιμοποιεί ως εξοχικό .

Την επιχείρηση   κατάσβεσης συντόνισε ο  επικεφαλής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου  Αργυροχωρίου Γιώργος Φωτόπουλος .Τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς  ερευνά το ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.Πυρκαγιά σε μονοκατοικία στις Μεξιάτες ΛαμίαςΠυρκαγιά σε μονοκατοικία στις Μεξιάτες ΛαμίαςΠυρκαγιά σε μονοκατοικία στις Μεξιάτες ΛαμίαςΠυρκαγιά σε μονοκατοικία στις Μεξιάτες Λαμίας