Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επέβαλε διοικητικά πρόστιμα για φωτιές σε τρεις Έλληνες σε περιοχές της Χαλκιδική και στην Έδεσσα.

Διοικητικά πρόστιμα για παραβάσεις των Πυροσβεστικών Διατάξεων επιβλήθηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία σε τρεις Έλληνες σε Χαλκιδική και Έδεσσα.

Συγκεκριμένα, για πυρκαγιά σε απορρίμματα εν υπαίθρο, στην Τ.Κ. Κερασιάς του δήμου Έδεσσας επιβλήθηκε σε έναν Έλληνα, διοικητικό πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους της Π.Υ Έδεσσας.

Διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε και σε Έλληνα για πυρκαγιά σε υπολείμματα καλλιεργειών- ξηρών χόρτων, στην περιοχή Ηλιοβασίλεμα στην Ποτίδαια του νομού Χαλκιδικής, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πολυγύρου.

Ενώ και για πυρκαγιά σε υπολείμματα καλλιεργειών- ξηρών χόρτων, στην περιοχή Ανεμοχάδι στην Ποτίδαια του νομού Χαλκιδικής, επιβλήθηκε σε ημεδαπό Διοικητικό Πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πολυγύρου