Έκκληση διοικητή Πυροσβεστικής Θεσσαλίας: Προσέξτε φέτος το καλοκαίρι, είναι μεγάλος ο κίνδυνος πυρκαγιάς.Έκκληση διοικητή Πυροσβεστικής Θεσσαλίας: Προσέξτε φέτος το καλοκαίρι, είναι μεγάλος ο κίνδυνος πυρκαγιάςΣυνεδρίασε το συντονιστικό της Πολιτικής Προστρασίας στην περιφέρεια Θεσσαλίας με ανυτικείμενο την πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών το φετινό-δύσκολο όπως αποδεικνύεται μέχρι στιγμής- καλοκαίρι.

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Θεσσαλίας πύραρχος Σάββας Τσολάκης,σε δηλώσεις του παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, έκανε έκκληση  στους πολίτες να επιδεικνύουν ιδιαίτερη  προσοχή λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν το φετινό καλοκαίρι. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται από όσους ασχολούνται με ραγσίες στην ύπαιθρο, από τους αγρότες που πρέπει να αποφεύγουν το κάψιμο σιτοκαλμιών , αλλά και από όσους κάνουν πεζοπορία στα δάση.

Ήδη φέτος είχαμε αρκετές πυρκαγιές κυρίως σε Μγνησία και Λάρισα και σε αρκετές περιπτώσεις απαιτήθηκε η συνδρομή και πυροσβεστικών αεροσκαφών.