Το Unimog 5000U – Το ιδανικό όχημα για δασικές πυρκαγιές

Ένα πράγμα έχει κορυφαία προτεραιότητα κατά την καταπολέμηση των δασικών πυρκαγιών: Εμπιστοσύνη στο όχημα. Για το λόγο αυτό, η ασφάλεια είναι το κύριο επίκεντρο του Unimog. Μέχρι τη μικρότερη τεχνική λεπτομέρεια. Αυτό ξεκινά με το σύστημα αυτοπροστασίας του. Υδρονέφωση υψηλής πίεσης, προστατευτικές γρίλιες, εκτροπείς κλαδιών – σας επιτρέπουν ακόμη και να περάσετε από τοίχους φωτιάς χωρίς ζημιά. Τα ειδικά πυρίμαχα μανίκια για καλώδια εγγυώνται πρόσθετη προστασία από το εργοστάσιο. Και: Όλα τα σημαντικά μεγάλα συγκροτήματα προστατεύονται μηχανικά και τοποθετούνται ψηλότερα.

Για την καλύτερη δυνατή απόσταση από το έδαφος σε ακραίο έδαφος. Το Unimog σας παρέχει σχεδόν απεριόριστες επιλογές εξοπλισμού για τις πιο ποικίλες εργασίες. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα: Εξοπλισμένο με πλήρωμα πληρώματος για έως και 6 υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, έχετε στη διάθεσή σας έναν γρήγορο μεταφορέα ομάδας. Ή ένας απαραίτητος σύντροφος κατά την καταπολέμηση των πυρκαγιών με τα πόδια. Ιδανικό για την καταπολέμηση πυρκαγιών από το όχημα: Η πρακτική πόρτα οροφής.

Ωστόσο, ακόμη περισσότερα είναι δυνατά. Δεξαμενές αφρού και νερού χωρητικότητας έως 6000 λίτρων, αντλιών υψηλής, μεσαίας και χαμηλής πίεσης, κυλίνδρων εύκαμπτων σωλήνων, διαμερισμάτων αποθήκευσης για μπαστούνια, άξονες ή άλλου εξοπλισμού, δοχεία ψεκασμού εδάφους για την καταπολέμηση πυρκαγιών γρασιδιού και εδάφους.

Unimog 5000U - Το ιδανικό όχημα για δασικές πυρκαγιές

Unimog 5000U - Το ιδανικό όχημα για δασικές πυρκαγιές

Unimog 5000U - Το ιδανικό όχημα για δασικές πυρκαγιές