Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τη μάχη που έδωσαν οι πυροσβέστες με τη πυρκαγιά στα Βίλια έδωσε στη δημοσιότητα η Πυροσβεστική

Ένα μέρος της μεγάλης μάχης που έδωσαν όλο τον Αύγουστο οι εκατοντάδες Έλληνες και ξένοι πυροσβέστες στα πύρινα μέτωπα σε όλη την Ελλάδα παρουσίασε η Πυροσβεστική με βίντεο από όλα όσα συνέβησαν στη πυρκαγιά στα Βίλια.

Το βίντεο που συνοδεύεται από τη φράση «στις μάχες είμαστε μαζί» η Πυροσβεστική παρουσιάζει τη μάχη που έδωσαν από το έδαφος αλλά και από αέρος οι πυροσβέστες στα Βίλια, στη πυρκαγιά που ξέσπασε σε παρθένο δάσος κάνοντας στάχτη χιλιάδες στρέμματα.

Στα 129 δευτερόλεπτα του βίντεο φαίνονται πυροσβέστες να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν από πολύ μικρή απόσταση τεράστιες φλόγες ακόμα και ανάμεσα στα πυροσβεστικά οχήματα.

Στις εικόνες και ρίψεις νερού από τα πυροσβεστικά ελικόπτερα αλλά και τα μεγάλα ρωσικά αεροσκάφη που με τόνος νερού προσπάθησαν να δαμάσουν την πυρκαγιά ενώ περιλαμβάνονται και πλάνα με τις φλόγες σχεδόν να γλείφουν το σιδερένιο τείχος που σχημάτισαν κάποια στιγμή τα πυροσβεστικά οχήματα για να ανακόψουν την πορεία του πύρινου μετώπου.