Στην εξέλιξη της ημέρας, τα φαινόμενα αναμένεται να «ανέβουν» βορειότερα και να επηρεάσουν την κεντρική, ανατολική Μακεδονία και Θράκη.Για έντονα καιρικά φαινόμενα το επόμενο 48ωρο σε αρκετές περιοχές της χώρας κάνει λόγο στην πρόβλεψη του καιρού ο Σάκης Αρναούτογλου.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει ο Σάκης Αρναούτογλου τα φαινόμενα αυτά θα πλήξουν και τις πυρόπληκτες περιοχές της βόρειας Εύβοιας, όπου οι κάτοικοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για τον κίνδυνο πλημμυρών.

Σύμφωνα με τον κ. Αρναούτογλου, το πρωί της Τετάρτης ο καιρός θα είναι άστατος στα δυτικά της Κρήτης, με βροχές, μπόρες και ίσως κάποιες τοπικές καταιγίδες, ενώ βροχοπτώσεις θα σημειωθούν και στο ύψος της ανατολικής – βορειοανατολικής Στερεάς, στη Μαγνησία, γύρω από τις Σποράδες και στα κεντροβόρεια τμήματα της Εύβοιας.

«Προς το μεσημέρι, αυτές οι βροχές θα αρχίζουν να επηρεάζουν και τη Χαλκιδική και πιο τοπικά τα νοτιότερα τμήματα της υπόλοιπης Μακεδονίας και της Θράκης. Από το μεσημέρι κι έπειτα, η Πελοπόννησος, κυρίως η ορεινή, κεντρονότια, νοτιοδυτική και νοτιοανατολική θα έχουν βροχές και καταιγίδες – τοπικά πιθανότατα ισχυρές» συμπλήρωσε ο Σάκης Αρναούτογλου, προσθέτοντας ότι τα φαινόμενα θα επηρεάσουν και τα βόρεια τμήματα της Αττικής, μέχρι και τη νοτιοανατολική Θεσσαλία και την βόρεια-βορειοανατολική Στερεά, καθώς και τα βόρεια τμήματα της Εύβοιας.

Στην εξέλιξη της ημέρας, τα φαινόμενα αναμένεται να «ανέβουν» βορειότερα και να επηρεάσουν την κεντρική, ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Συναγερμός από Αρναούτογλου - Προσοχή το επόμενο 48ωρο με βροχές και καταιγίδες