Μία γυναίκα τραυματίστηκε και εγκλωβίστηκε σε τροχαίο που συνέβη στην οδό Κατάκολού το βράδυ του Σαββάτου.

Το αυτοκίνητο που επέβαινε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο αντιθέτως κινούμενο με αποτέλεσμα και τα δύο οχήματα να υποστούν ζημιές.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο του Πύργου.

Ο οδηγός ενός τζιπ BMW με κατεύθυνση προς Κατάκολο, επιχείρησε να στρίψει αριστερά σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο ύψος του παλιού σταφιδεργοστασίου Σορβατζιώτη.

Από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ο οδηγός ενός Ford Puma είχε κατεύθυνση προς Πύργο και τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.

Η γυναίκα συνεπιβάτης εγκλωβίστηκε στο όχημα και τραυματίστηκε. Οι πυροσβέστες της Π.Υ. Πύργου έφτασαν στο σημείο και κατάφεραν να βγάλουν με ασφάλεια την τραυματία, η οποία με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.Πύργος: Σοβαρό τροχαίο στην οδό Κατακόλου με μια εγκλωβισμένη.(φωτό)Πύργος: Σοβαρό τροχαίο στην οδό Κατακόλου με μια εγκλωβισμένη.(φωτό)Πύργος: Σοβαρό τροχαίο στην οδό Κατακόλου με μια εγκλωβισμένη.(φωτό)Πύργος: Σοβαρό τροχαίο στην οδό Κατακόλου με μια εγκλωβισμένη.(φωτό)Πύργος: Σοβαρό τροχαίο στην οδό Κατακόλου με μια εγκλωβισμένη.(φωτό)Πύργος: Σοβαρό τροχαίο στην οδό Κατακόλου με μια εγκλωβισμένη.(φωτό)