Δύσκολη και επικίνδυνη επιχείρηση για τι διάσωση κατσίκας στήθηκε στην περιοχή της Τουρλάδας Κλειτορίας. Η κατσίκα, ξέφυγε του κοπαδιού.

Δύσκολη και επικίνδυνη επιχείρηση για τι διάσωση κατσίκας στήθηκε στην περιοχή της Τουρλάδας Κλειτορίας.
Η κατσίκα, ξέφυγε του κοπαδιού και βρέθηκε σε απόκρημνο σημείο όπου εγκλωβίστηκε σε βράχια. Ο βοσκός – ιδιοκτήτης, μην μπορώντας να κάνει τίποτα, κάλεσε σε βοήθεια την Πυροσβεστική. Στο σημείο έσπευσαν άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων και της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και οργάνωσαν την επιχείρηση διάσωσης!
Η επιχείρηση, που κράτησε αρκετές ώρες και υπό βροχή, ήταν εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη αλλά οι Πυροσβέστες μας, εξειδικευμένοι και στην ορεινή διάσωση έκαναν για άλλη μια φορά το καθήκον τους.
Το τρομαγμένο τετράποδο, αφού δέχθηκε την περιποίηση των Πυροσβεστών, επέστρεψε στο μαντρί του! Δύσκολη και επικίνδυνη επιχείρηση για τι διάσωση κατσίκας στα ΚαλάβρυταΔύσκολη και επικίνδυνη επιχείρηση για τι διάσωση κατσίκας στα ΚαλάβρυταΔύσκολη και επικίνδυνη επιχείρηση για τι διάσωση κατσίκας στα ΚαλάβρυταΔύσκολη και επικίνδυνη επιχείρηση για τι διάσωση κατσίκας στα ΚαλάβρυταΔύσκολη και επικίνδυνη επιχείρηση για τι διάσωση κατσίκας στα ΚαλάβρυταΔύσκολη και επικίνδυνη επιχείρηση για τι διάσωση κατσίκας στα ΚαλάβρυταΔύσκολη και επικίνδυνη επιχείρηση για τι διάσωση κατσίκας στα Καλάβρυτα
Πηγη:  kalavrytanews.com