Προβλήματα σε περιοχές της Ηλείας έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας

26/11/2021
by
Προβλήματα σε περιοχές της Ηλείας έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας

Προβλήματα στην Ηλεία έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει κυρίως περιοχές των δήμων Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Πηνειού και Ήλιδας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχουν γίνει περισσότερες από 10 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων, καθώς και τρεις κλήσεις για κοπές δέντρων. Επίσης εκκενώθηκαν, για προληπτικούς λόγους, ένας παιδικός σταθμός και ένα νηπιαγωγείο στη Βάρδα.

Ακόμη, λόγω της βροχόπτωσης έκλεισε η εθνική οδός Πατρών-Πύργου, στο ύψος της κοινότητας Κουρτέσι, λόγω του όγκου των υδάτων που υπήρχαν στο οδόστρωμα. Όμως, μετά την επέμβαση των μηχανημάτων η κυκλοφορία αποκαθίσταται σταδιακά.

Στο μεταξύ, στην Ναύπακτο, εξ αιτίας της κατολίσθησης που σημειώθηκε πίσω από το κτίριο όπου στεγάζεται το αστυνομικό τμήμα, προκλήθηκαν ζημιές σε δύο υπηρεσιακά οχήματα.

Don't Miss

Πυρκαγιά ΤΩΡΑ σε αγροτοδασική έκταση στην Αχαΐα

Πυρκαγιά ΤΩΡΑ σε αγροτοδασική έκταση στην Αχαΐα

Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αιγές του δήμου Αιγιαλείας.
Πυρκαγιά ΤΩΡΑ σε δασική έκταση στην Παντάνασσα Ρόδου (Φώτο)

Πυρκαγιά ΤΩΡΑ σε δασική έκταση στην Παντάνασσα Ρόδου (Φώτο)

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν απο λίγη ώρα στην Σορωνή και συγκεκριμένα