Μαθήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Σχολή Διασωστών του Γ.Ν. Κεφαλονιάς.Μαθήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Σχολή Διασωστών του Γ.Ν. ΚεφαλονιάςΠολύ σημαντικά μαθήματα σήμερα στην Σχολή Διασωστών και Νοσηλευτικής του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, από την Πυροσβεστική Υπήρεσία Κεφαλονιάς.

Ο Επιπυραγός κ. Νίκος Αυλωνίτης, εξήγησε στους σπουδαστές της σχολής διασωστών, δυο πολύ σημαντικά σενάρια που συναντά δυστυχώς συχνά ο κάθε διασώστης. Το σενάριο του τροχαίου ατυχήματος και το σενάριο της πυρκαγιάς σε οικία.

Ακούστηκαν πολλά και σημαντικά και αξίζουν πολλά μπράβο τόσο στην σχολή και τον διευθυντή της κ. Νίκο Μοντεσάντο, για την διεξαγωγή αυτού του μαθήματος, αλλά και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κεφαλονιά που έστειλε στην σχολή Πυροσβέστη – εκπαιδευτή, ο οποίος εξήγησε με κατανοητό τρόπο το πώς πρέπει να αντιμετωπίζει ένας διασώστης τέτοια περιστατικά.

Το παρών έδωσαν, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς κ. Δημήτρης Μαρτίνης, ο εκπαιδεύτρια – διασώστης του ΕΚΑΒ Πάτρας (Τομέας Κεφαλονιάς) Βασιλική Κοκκολίνη, η κα Αναστασία Σπυράτου εκπαιδευτικός στην Σχολή, μέλος ΔΣ Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς και φυσικά πολλοί σπουδαστές που παρακολουθούσαν με μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα ειπώθηκαν από τον κ. Αυλωνίτη.

Πηγη:imerazante.gr