Στα Καλάβρυτα ο Περιφερειάρχης Πυροσβεστικής Ανδρέας Στεμπίλης.

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, ο  Διοικητής Περιφερειακών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας- Αρχιπύραρχος Ανδρέας Στεμπίλης. Ο κ. Στεμπίλης παραβρέθηκε στην συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαβρύτων, είχε σύσκεψη με τον Διοικητή κο Κανναβό και τα στελέχη της Π.Υ.Καλαβρύτων, ενώ συναντήθηκε και με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλο.

Ο κ. Στεμπίλης ανέφερε  ότι η Υπηρεσία βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα και σε στενή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ενώ ο κ. Παπαδόπουλος  εστίασε στις διαρκείς προσπάθειες των πυροσβεστών και στην άριστη συνεργασία μεταξύ της Δήμου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Αξίζει να σημειωθεί, η ιδιαίτερη έμφαση που έδωσε ο κ. Στεμπίλης για τα ζητήματα μεταφοράς ασθενών από περιοχές αποκλεισμένες κατα την περίοδο του Χειμώνα, αντήλλαξε απόψεις με την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαβρύτων κα Σφυρή σημειώνοντας οτι όλες οι δυνάμεις του Σώματος είναι σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση κινδύνων με επιχειρησιακό σχέδιο που προτεραιότητα έχει την ανθρώπινη ζωή και ασφάλεια, την προστασία περιουσιών και του φυσικού περιβάλλοντος.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαδόπουλος  τόνισε ότι  είναι δεδομένη η συνεργασία, στα πλαίσια συντονισμού, συνεργασίας και επικοινωνίας των δυο πλευρών μεταξύ τους, για την πληρέστερη κι αποτελεσματική αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων. Στα Καλάβρυτα ο Περιφερειάρχης Πυροσβεστικής Ανδρέας ΣτεμπίληςΣτα Καλάβρυτα ο Περιφερειάρχης Πυροσβεστικής Ανδρέας ΣτεμπίληςΣτα Καλάβρυτα ο Περιφερειάρχης Πυροσβεστικής Ανδρέας ΣτεμπίληςΣτα Καλάβρυτα ο Περιφερειάρχης Πυροσβεστικής Ανδρέας ΣτεμπίληςΠηγη:kalavrytanews.com