Αρναούτογλου-Αγριεύει ο καιρός με καταιγίδες και στην Αττική.Πλημμύρα στο Μεσολόγγι.

Αστάθεια στα δυτικά της χώρας αλλά πολύ μικρότερης έντασης για το πρωί του Σαββάτου προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου. Όπως σημειώνει κάποια φαινόμενα θα έχουμε στις νησιωτικές περιοχές του Ιονίου, ωστόσο, στην υπόλοιπη χώρα και συγκεκριμένα στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα ο καιρός θα έχει βελτιωθεί.

Ο πιο άστατος καιρός θα εντοπιζεται νωρίς το πρωί στην περιοχή του Έβρου στη Λήμνο και στη Σαμοθράκη. Επίσης μέχρι και λίγο πριν το μεσημέρι στα δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες, στη ΝΑ Στερεά, στην Αττική και την κεντρική και νότια Εύβοια θα έχουμε βροχές, μπόρες και καταιγίδες.

Από το μεσημέρι του Σαββάτου του και μετά ο καιρός θα ανοίξει σε όλη την δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα κάποια σύννεφα θα επιμείνουν στη Θράκη στην αν. Στερεά τη Φθιώτιδα, νότια Εύβοια και Σποράδες, θα παραμείνει κάπως άστατος ο καιρός με τοπικά φαινόμενα, αλλά από τις νότιες Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα έχουμε μπόρες και βροχές με τοπικές καταιγίδες.

Από το βράδυ και μετά τα φαινόμενα θα κοπάσουν και στην υπόλοιπη ελλάδα ο καιρός θα είναι αρκετά καλός.

Στην Αττικήτο πρώτο μισό του Σαββάτου θα έχουμε βροχές και καταιγίδες όπως από το μεσημέρι και μετά τα φαινόμενα θα εξασθενούν. Η θερμοκρασία από 13 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε τοπικές συννεφιές και ομίχλες, αλλά και ήλιο αρκετό. Η θερμοκρασία από 8 έως 16 βαθμούς.Αρναούτογλου-Αγριεύει ο καιρός με καταιγίδες και στην Αττική

Πηγη:ieidiseis.gr