Αληθινοί Ήρωες: Πυροσβέστες κατεβαίνουν 20 μέτρα με σκοινιά να σώσουν σκυλάκι σε φράγμα.

Αυτή είναι συγκλονιστική στιγμή που πυροσβέστες στην Ιταλία κατεβαίνουν με σκοινιά από ένα φράγμα ύψους 20 μέτρων για να σώσουν ένα σκυλάκι που έπεσε μέσα.

Ήταν μια δύσκολη διάσωση, αλλά στο τέλος πήγαν όλα καλά. Η αφοσίωση των πυροσβεστών του Κακάμο έσωσε τον σκυλάκο που είχε πέσει στο φράγμα, στο Παλέρμο της Ιταλίας.

Σύμφωνα με τις αναφορές στα τοπικά ΜΜΕ, το σκυλί εντοπίστηκε στα νερά του φράγματος Rosamarina και κινδύνευε να πνιγεί.

Μόλις οι πυροσβέστες δέχτηκαν την κλήση για βοήθεια, οι αλπινιστές του πυροσβεστικού τμήματος «Speleo Alpinistica Fluviale» μετέβησαν αμέσως στο σημείο.

Με σκοινιά κατέβηκαν έναν τοίχο ύψους 20 μέτρων και έβγαλαν το σκυλάκι από τα νερά.

Οι πυροσβέστες ανέβασαν το σκυλί με ασφάλεια στην επιφάνεια. Ευτυχώς, το ζωάκι δεν ήταν τραυματισμένο και παραδόθηκε στην τοπική υπηρεσία προστασίας ζώων για να το περιποιηθούν.

Το βίντεο με την εντυπωσιακή διάσωση ανέβηκε στα social media και αμέσως έγινε viral, με τους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα να εκφράζουν την ανακούφισή τους που το σκυλάκι ήταν καλά στην υγεία του, όπως μετέδωσε η ιταλική εφημερίδα La Stampa.

«Πολύ σπάνια, η εμπιστοσύνη σου στους ανθρώπους αποκαθίσταται» σχολίασε κάποιος για τη σωτήρια επέμβαση των πυροσβεστών που έβγαλαν το σκυλί από το φράγμα.

«Αληθινοί ήρωες» έγραψε ένας άλλος για τους πυροσβέστες που κατέβηκαν με σκοινιά για να σώσουν το σκυλί που κινδύνευε να πνιγεί.

«Απίστευτο! Ο Θεός να ευλογεί αυτούς τους ήρωες!» ευχήθηκε κάποιος άλλος.

«Ήρωες, καθένας ξεχωριστά και όλοι τους μαζί» σχολίασε ένας άλλος χρήστης για τους διασώστες.

Δείτε το βίντεο:

Πηγη:sputniknews.gr