Ο βουλευτής Αχαΐας και καθηγητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας  Άγγελος Τσιγκρής, επισκέφθηκε το Περιφερειακό Κέντρο Επιχειρήσεων της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαΐας στην Πάτρα,  με αφορμή τα πλημμυρικά φαινόμενα που έχουν δημιουργήσει εκτεταμένες ζημιές σε Πάτρα και Δυτική Αχαΐα.

Αχαΐα: Ο Άγγελος Τσιγκρής στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής για τις πλημμύρες (Φωτό)

Ο Αχαιός βουλευτής ενημερώθηκα από το Συντονιστή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, Υποστράτηγο Γιώργο Πουρναρά, για την έκταση των ζημιών, την κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού και τις πρώτες βοήθειες στους πληγέντες.

Να σημειωθεί ότι ο Άγγελος Τσιγκρής, από την πρώτη στιγμή, ζήτησε από ΟΛΟΥΣ τους εμπλεκόμενους κρατικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς, συνδρομή στους πολίτες της Αχαΐας που πλήττονται.

Μετά την επίσκεψή του αυτή, ο Αχαιός βουλευτής δήλωσε ότι θα είναι δίπλα και θα παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη του φαινομένου, προκειμένου να αποκατασταθούν άμεσα οι βλάβες και να αποζημιωθούν οι πληγέντες.Αχαΐα: Ο Άγγελος Τσιγκρής στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής για τις πλημμύρες (Φωτό)

Πηγη:dete.gr