Επίσκεψη για την ανταλλαγή των καθιερωμένων εορταστικών ευχών στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και το Α. Τ. Βόλου πραγματοποίησε την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή. Μετά την πραγματοποίηση των επισκέψεων στις αντίστοιχες διευθύνσεις η κ. Μακρή δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Επισκέφτηκα, σήμερα παραμονή Χριστούγεννων, την πυροσβεστική και αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας για να εκφράσω, προσωπικά και δια ζώσης, την εκτίμηση μου και τις ευχαριστίες μου στους άνδρες και τις γυναίκες, που υπηρετούν και να ευχηθώ ολόψυχα Χαρούμενα Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλες και όλους με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία! Στα πρόσωπα τους απευθύνομαι με ευγνωμοσύνη σε όλες και όλους, όσοι ανήκουν στα σώματα ασφαλείας και την πυροσβεστική και προασπίζονται με σθένος και αυταπάρνηση την πατρίδα μας κάθε μέρα του χρόνου, για να μπορούμε να γιορτάζουμε ασφαλείς!

Σε αστυνομικούς που βρίσκονταν σε ώρα υπηρεσίας έστειλα τις εγκάρδιες ευχές μου μέσω ασύρματου.
Ευχαριστώ θερμά για την υποδοχή και τη φιλοξενία τον διοικητή της Πυροσβεστικής Ν. Μαγνησίας Γιώργο Βλόντζο, τον υποδιοικητή  Πυροσβεστικής Βόλου Νικόλαο Ιερεμία, τον εκπρόσωπο των Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας Νικόλαο Καραχάλιο, τον Πρόεδρο των πυροσβεστών υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας Απόστολο Κουφογιώργο και όλο το προσωπικό.

Επίσης, τον αστυνομικό διευθυντή Μαγνησίας Μιλτιάδη Αλεξάκη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ανάργυρο Διχτά, τον διοικητή υποδιεύθυνσης ασφαλείας Βόλου Διαμαντή Καρβέλη και το προσωπικό.”

Ζ. Μακρή : Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου

thenewspaper.gr