Survivor-Εποχιακός πυροσβέστης και ραδιοφωνικός παραγωγός ο Γιάννης Τσολάκης.

Ενα αγόρι έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όσων ασχολούνται με το Survivor, και το όνομα αυτού…Γιάννης Τσολακής.Όλα όσα χρειάζεται να ξέρουν οι φανς!

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός με τα γαλάζια μάτια, τα οποία τα κοιτάς και “χάνεσαι”, αποφάσισε να τολμήσει και να μπει στο Survivor, γιατί είναι μια πρόκληση που θέλει να φέρει εις πέρας και παράλληλα να δοκιμαστεί.

Ο Γιάννης Τσολακής μπορεί να είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχει μπει στους “Μαχητές” αλλά στους κύκλους της ελληνικής showbiz είναι αρκετά γνωστός καθώς μέσα από την εκπομπή “Delta Magazino” έχει κάνει συνεντεύξεις σε πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες ενώ μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπή στον NRG κρατούσε συντροφιά στον κόσμο με όμορφες μελωδίες.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τον Γιάννη Τσολάκη:

  1. Είναι 31 ετών.
  2. Έχει καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη.
  3. Έχει σπουδάσει Κοινωνική πολιτική στο Δημοκρίτειο και δημοσιογραφία σε ιδιωτικό ΙΕΚ.
  4. Είναι ραδιοφωνικός παραγωγός και έκανε καθημερινή πρωινή εκπομπή.
  5. Τα καλοκαίρια εργάζεται ως εποχιακός πυροσβέστης.

Ο Γιάννης είναι και ιδιαίτερα ενεργός στα social media και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει αναρτήσει πολλές στιγμές του από συνεντεύξεις αλλά και από την καθημερινότητα του.

Πάντως, είναι ένα πρόσωπο που αναμένεται να απασχολήσει πολύ με τη συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς είναι ωραίος και νέος ενώ διαθέτει αθλητική υπόσταση η οποία θα φανεί στους στίβους μάχης του Αγίου Δομίνικου.

Ήδη οι πρώτες εικόνες που έχουμε δει από τις μάχες των παικτών του ριάλιτι, δείχνουν ότι ο Γιάννης είναι ιδιαίτερα μαχητικός και θα τα δώσει όλα στην αρένα έτσι ώστε να φτάσει στον στόχο του που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Survivor - Εποχιακός πυροσβέστης και ραδιοφωνικός παραγωγός ο Γιάννης Τσολάκης

 

Πηγη:debater.gr