Ρεβεγιόν στο καθήκον: Οι «ήρωες» της Πρωτοχρονιάς

Αντώνης Χρηστίδης, Αντιπύραρχος, προϊστάμενος του Περιφερειακού Κέντρου Επιχειρήσεων Κεντρικής Μακεδονίας.

«Εκ μέρους του κέντρου μου και εν όψει των εορταστικών ημερών που διανύουμε, εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους συμπολίτες μας να έχουν υγεία, ψυχική ηρεμία, γαλήνη και ευτυχία. Το νέο έτος να μας βρει όλους πιο δυνατούς και με περισσότερες χαρούμενες στιγμές.

Το Πυροσβεστικό Σώμα, όπως πάντα έτσι και αυτές τις μέρες βρίσκεται σε άμεση ετοιμότητα 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο, δίπλα στον πολίτη, προσηλωμένο στην αποστολή του που δεν είναι άλλη από την ασφάλεια και προστασία της ζωής και περιουσίας των πολιτών, του κράτους, του φυσικού περιβάλλοντος και ιδίως του δασικού μας πλούτου.

Με την ευκαιρία που μου δίνετε, θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή των συμπολιτών μας αναφορικά με την ορθή χρήση πάσης φύσεως θερμαντικών σωμάτων, την τακτική συντήρηση και καθαρισμό των τζακιών, όπως επίσης και τη σωστή και ορθολογική χρήση των χριστουγεννιάτικων φωτιστικών και κεριών. Απαιτείται προσοχή από όλους μας για να μειώσουμε τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους»!

Ρεβεγιόν στο καθήκον: Οι «ήρωες» της Πρωτοχρονιάς

iefimerida.gr