Πολλά προβλήματα έχουν προκληθεί στην Π.Ε. Λάρισας εξαιτίας της κακοκαιρίας “Διομήδης” που πλήττει σφοδρά την περιοχή μας από χθες το απόγευμα.

Σε δύο περιπτώσεις χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας για να πραγματοποιήσει απεγκλωβισμούς οδηγών.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 7 το πρωί στο παράδρομο της εθνικής Οδού Αθήνας – Θεσσαλονίκης στο ύψος των διοδίων Μακρυχωρίου, όταν οδηγός επιχείρησε να περάσει με το αυτοκίνητο του από σημείο που είχε συγκεντρωθεί μεγάλος όγκος νερού, με αποτέλεσμα να σβήσει η μηχανή του αμαξιού του. Η παρέμβαση των πυροσβεστών ήταν άμεση, και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό σώο και ασφαλή, χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο επιπλέον πρόβλημα.

Το δεύτερο περιστατικό καταγράφηκε μετά τις 10 το πρωί στο δρόμο Συκουρίου – Σπηλιάς, εκεί όπου οδηγός “έμεινε” με το αυτοκίνητό του εξαιτίας του χιονιού. Και σε αυτή την περίπτωση η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση, απομακρύνοντας τον οδηγό από το αυτοκίνητό του με ασφάλεια.

Παράλληλα, συνεχείς αντλήσεις υδάτων από σπίτια σε χωριά του Δήμου Φαρσάλων πραγματοποιεί η Πυροσβεστική, καθώς η συνεχόμενη βροχόπτωση προκάλεσε πολλά προβλήματα στην περιοχή.

Επιπλέον, πτώσεις δέντρων είχαμε στην Κοιλάδα του δήμου Τεμπών, εκεί όπου έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να τα απομακρύνει.

*Φωτό αρχείου

onlarissa.gr