Ακόμα μία οικογενειακή τραγωδία με θύματα ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, πού βρήκαν τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς , σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Σητεία.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr, το νέο τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε χωριό της Σητείας όπου ένα ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία και οι δύο ήταν 90 ετών και βρέθηκαν, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, νεκροί ξαπλωμένοι στα κρεβάτια τους…

Η τελευταία επικοινωνία που είχε η κόρη του ζευγαριού μαζί τους ήταν την περασμένη Παρασκευή ενώ το Σάββατο που επικοινώνησε ξανά, δεν κατάφερε να τους εντοπίσει.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε ανησυχία κι έτσι συγγενικά πρόσωπα έσπευσαν στο σπίτι με συνέπεια να βρεθούν μπροστά στο θλιβερό θέαμα: το ζευγάρι ήταν ξαπλωμένο αλλά χωρίς τις αισθήσεις του ενώ στο σπίτι φαινόταν ότι είχαν ανάψει φωτιά για να ζεσταθούν.

Όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι δύο ηλικιωμένοι που στα 90 τους χρόνια είχαν την ατυχία να βρουν τόσο μαρτυρικό θάνατο, βρήκαν μαρτυρικό θάνατο εξαιτίας αναθυμιάσεων και μη μπορώντας να κάνουν κάτι, ξεψύχησαν αβοήθητοι κι έτσι έφυγαν από τη ζωή με τον ίδιο τρόπο που ζούσαν.