Σέρρες-Θάνος Γιάνναρης (ΚΤΥΠ): Στις 8η Μαρτίου η καταλυτική προθεσμία για το νέο κτίριο της Πυροσβεστικής.

Ήδη σύμφωνα με την τοποθέτηση του διευθύνοντος συμβούλου της  ΚΤΥΠ κ. Θάνου Γιάνναρη ξεκίνησε ο διαγωνισμός του έργου, ενώ η καταλυτική προθεσμία των προσφορών είναι η 8η Μαρτίου 2022.

Και εκεί φυσικά η χρηματοδότηση είναι από  το Υπουργείο Επενδύσεων του Υποδομών.

Ένα έργο με 1650 τετραγωνικά που θα διαθέτει αμαξοστάσιο για έξι θέσεις και στον περιβάλλοντα χώρο προβλέπεται να υπάρχει και πύργος ασκήσεων.

Το οικόπεδο έχει επιφάνεια 1.820,75 τ.μ. m² και πρόκειται για ένα κτίριο που διατάσσεται σε υπόγειο, ισόγειο, Α’ και Β΄ όροφο, με συνολικό εμβαδόν 1.562,07 τ.μ.
Περιλαμβάνει χώρους γραφείων, χώρο εστίασης προσωπικού, κοιτώνες, αποδυτήρια, χώρους υγιεινής, γυμναστήριο, ηλεκτρομηχανολογικούς και βοηθητικούς χώρους.

Για το κτίριο όπως είναι γνωστό εκπονήθηκε Ενεργειακή Μελέτη σύμφωνα με τον ισχύοντα Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ).

Οι επιλογές οι οποίες έγιναν στην μόνωση των οικοδομικών στοιχείων, στον τύπο κουφωμάτων και υαλοπινάκων, στα συστήματα Ψύξης – Θέρμανσης – Αερισμού και στην εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών σε κεκλιμένη στέγη κατατάσσουν το κτίριο στην Ενεργειακή Κατηγορία Α.

Θάνος Γιάνναρης (ΚΤΥΠ): Στις 8η Μαρτίου η καταλυτική προθεσμία για το νέο κτίριο της Πυροσβεστικής

Πηγη:e-vima.gr