Αρχιπύραρχος Ι.Πανόπουλος-«Ένα μεγάλο ταξίδι τελείωσε…»

Ο Αρχιπύραρχος Ιωάννης Πανόπουλος, ο οποίος πέρασε ως Διοικητής από την Πυροσβεστική Ζακύνθου, αλλά και ως Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στα Ιόνια Νησιά, μετά το μεγάλο του ταξίδι στο Σώμα, με ένα συγκινητικό μήνυμα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ευχαριστεί όσους συνεργάστηκε.

Αναλυτικά:

«Ένα μεγάλο ταξίδι τελείωσε.Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω μέσα απ την καρδιά μου όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια, από τον 6ο ΠΣ Αθηνών, Π.Υ Πύργου, ΠΥ Αργοστολίου, Π.Κ Ιθάκης,ΠΥ Λεχαινών ,1ος ΠΣ Πατρών, ΠΥ ΑΔ Ανδραβίδας , 6η ΕΜΑΚ, ΠΥ Αιγίου, ΠΥ Βιπε Πατρών ,Π.Υ.Ζακύνθου, Περ/ρεια Ιονίων νήσων Κέρκυρα, Αρχηγείο Π.Σ Δ/νση Αντ. Καταστροφών, Όλους τους συναδέλφους που δώσαμε μάχες σε όλη την Ελλάδα .Οι τρεις παίδες εν καμίνω πάντα μας προστάτευαν.

Συμβάντα με κίνδυνο ζωής ,όλοι μαζί μια γροθιά πάντα στην πρώτη γραμμή, Με σεβασμό, ήθος ,αξιοπρέπεια πιστεύω ότι πρόσφερα στο Πυροσβεστικό Σώμα και στον Έλληνα πολίτη .Ευχαριστώ όλους τους παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, εθελοντές που παντού είχα άριστες σχέσεις και συνεργασία. Θέλω να πω δημόσια ακόμα ένα Ευχαριστώ στον υφυπουργό Εθνικης Άμυνας κ.Χαρδαλιά για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου.

Τέλος το μεγαλύτερο Ευχαριστώ το οφείλω μαζί με μια συγνώμη ,στην γυναίκα μου και στα παιδιά μου για τις αγωνίες που έζησαν και για την απουσία μου από κοντά τους όλα αυτά τα χρόνια. Καλή επιτυχία και Καλή δύναμη στην νέα ηγεσία και στους νεοπροαχθέντες».

Αρχιπύραρχος Ι. Πανόπουλος- «Ένα μεγάλο ταξίδι τελείωσε…»

Πηγη:imerazante.gr